Evenementenmateriaal te huur voor elke gelegenheid :

Organiseert u een evenement? Bent u op zoek naar evenementenmateriaal? Bent u exposant op een beurs en hebt u geschikt standmateriaal of decoratie nodig? Dan is ML Locations het bedrijf dat u kan helpen.

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van evenementenmateriaal voor professionals en particulieren. We bieden een brede waaier aan van evenementenmateriaal dat kan worden gehuurd : verhuur van horecamateriaal, verhuur van tenten, verhuur van opblaastenten, verhuur van opblaasstructuren, verhuur van tafels en staftafles, verhuur van lichtmeubels, verhuur van audiovisueel materiaal, verhuur van geluidsmateriaal, verhuur van verlichting, verhuur van koelkasten, enz.

Kortom, de lijst is lang!

Al 12 jaar tot uw dienst in de verhuur van materiaal voor al uw evenementen

Wij zijn reeds 12 jaar actief. Een dynamisch team staat tot uw beschikking om te antwoorden op uw vragen, om materiaal te adviseren en om u vernieuwende ideeën aan te reiken voor uw evenementen. ML Locations omringt zich met gemotiveerde medewerkers en kan op die manier optimaal tegemoet komen aan uw wensen, met respect voor uw budget. We zijn altijd bereid om naar u te luisteren en we bieden u onze knowhow en ons professionalisme aan. Door te kiezen voor ML Locations voor uw huurmateriaal, kunt u rekenen op de kwaliteit en de ervaring van een team van professionals. Evenementenmateriaal huren bij ML Locations, dat is een garantie op een uniek en geslaagd evenement! Waarom niet bij u?

Wij leveren materiaal in België, het noorden van Frankrijk en het groothertogdom Luxemburg.

Via deze site kunt u een offerte aanvragen voor de huur van materiaal voor uw party’s, huwelijksrecepties, verjaardagen, beurzen, tentoonstellingen, enz.

Hebt u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ons team antwoordt graag op al uw vragen en heeft tal van vernieuwende ideeën in petto voor de organisatie van uw evenementen.