Onze passie: het brede vakgebied van de evenementen

ML Locations biedt u huurmateriaal aan voor al uw evenementen: verhuring van horecamateriaal, meubilair, tenten voor recepties, verlichtings- en geluidsinstallaties, opblaastenten, designmeubels, enz.

Of het nu is voor een familiefeest, een conferentie, een party of een festival, wij bieden u evenementenmateriaal aan dat met zorg werd geselecteerd en onder de beste omstandigheden wordt bewaard.

We beschikken over een steeds uitgebreider gamma van huurmateriaal. Het aantal artikels van elk type neemt elk jaar toe en we zien toe op de voortdurende verbetering van de onderhouds- en schoonmaaktechnieken. Ons team bestaat uit professionals met als passie alles wat met evenementen te maken heeft. We kennen alle vereisten die komen kijken bij een evenement en ons doel bestaat erin optimaal te voldoen aan uw behoeften en aan de eisen van uw evenement.

ML Locations is de ideale partner voor uw evenementen, ongeacht of u particulier of professional bent.

Verhuur van materiaal voor evenementen tegen aantrekkelijke prijzen

We zijn ons bewust van de budgettaire en kwaliteitseisen waaraan een evenement moet beantwoorden. Daarom stellen we u alleen maar aangepast materiaal van professionele kwaliteit voor. We leveren u dat materiaal in een geschikte verpakking (trolley, glazenrek, …) zodat een optimale opslag en een onberispelijke staat van het materiaal worden verzekerd.

U vindt al het huurmateriaal voor uw evenement terug op onze website, die eruitziet als een catalogus van huurmateriaal voor evenementen. Zoekt u een vitrinekoelkast, tafels om rechtstaand te eten, vaatwerk of glazen, Truss-structuren of pratikabels voor een podium? Wij hebben alles in huis om van uw evenement een succes te maken!

Ons team staat tot uw beschikking via de telefoon of via e-mail. We antwoorden graag op uw vragen vooraleer we u een duidelijke en gedetailleerde offerte bezorgen.

 

Hoe ontvangt u een offerte voor huurmateriaal?

  1. Om een offerte te ontvangen voor de huur van evenementenmateriaal, moet u enkel een kijkje nemen op onze website die specifiek is gericht op de verhuring van evenementenmateriaal en een productpagina bezoeken.
  2. U kunt dan de gewenste producten toevoegen aan uw offerte door te klikken op de knop “Toevoegen aan offerte”. Als uw winkelmandje volledig is, kunt u naar de bestelpagina via de knop “Mijn offerte bekijken”.
  3. Vul het formulier voor een offerteaanvraag zo precies mogelijk in en verstuur het naar ons. In dit stadium krijgt u al een benaderend idee van het bedrag van uw offerte. We zullen vervolgens de huur- en eventuele transportkosten berekenen (als u wilt dat wij zorgen voor het leveren en terughalen van het materiaal op de locatie van uw evenement).
  4. Eén van onze commerciële medewerkers valideert uw offerteaanvraag en gaat de voorgestelde tarieven na. U ontvangt dan een e-mail met een overzicht van uw offerte.
  5. Als u zich kunt vinden in de voorgestelde offerte, valideert u uw aanvraag via e-mail. Wij voeren ze dan in in ons beheerprogramma en we reserveren het materiaal voor u.

Wilt u uw offerteaanvraag of uw bestelling nog wijzigen? Geen probleem! U stuurt ons een e-mail of u contacteert ons telefonisch. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling wordt aangepast.

 

Prijzen en tarieven:

Onze prijzen zijn exclusief btw (21 %) en transportkosten (ophaling en retournering van het materiaal door de klant in ons magazijn in Assesse). Ze gelden voor een huurtermijn van drie dagen. De prijs exclusief btw wordt getoond op de overzichtspagina van uw offerte.

Vous souhaitez commander en ligne rapidement ?

Accédez à notre boutique en ligne et consultez notre catalogue d’articles de location !